Μια Ελληνική και Οικογενειακή Επιχείρηση, η ‘’Αφοί Ζωγράφου ΟΕ’’
με βαθιές τις ρίζες της στο επιχειρείν, από το 1922 έως σήμερα
ανοίγει τις πόρτες της στα Βρασνά του Δήμου Βόλβης
με Αντικείμενο Εργασιών :
Έπιπλα εσωτερικού χώρου.
Έπιπλα εξωτερικού χώρου.
Επαγγελματικό Ξενοδοχειακό και Οικιακό Εξοπλισμό.
Ηλεκτρικές Συσκευές Κλιματισμό.
Είδη Εξοχής, Τέντες, Είδη σκίασης,
προϊόντα από την Εγχώρια και Ευρωπαϊκή Αγορά.
Οι ιδιοκτήτες της, Αφοί Μ. Ζωγράφου και Αφοί Β. Ζωγράφου, απόγονοι προσφύγων από την παληά Μάδυτο, τρίτης και τέταρτης γενιάς με επιχειρηματική πολυετή κατάρτιση, με έμπειρο προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμού επιχειρούν κόντρα στις αντιξοότητες της εποχής και επενδύουν στο πέμπτο Πολυκατάστημα 1.500 τμ στεγασμένης επιφάνειας και 2.000 τμ εξωτερικού χώρου, σε ιδιόκτητο αγροτεμάχιο 8.5 στρεμμάτων στα Βρασνα προσβλέποντας στην θετική συμμετοχή τους, στην Τοπική και Εγχώρια Ανάπτυξη.
Η Συνεχής και επίπονη προσπάθεια της Οικογένειας Ματθαίου Ζωγράφου και της συζύγου του Στέλλας, από την Δεκαετία του ’50, έφεραν τα αναμενόμενα Θετικά αποτελέσματα στην διαχρονική και ανοδική πορεία της επιχείρησης.
Σταθερή στις αρχές που διέπουν την εμπορική και επιχειρηματική δράση, η ‘’Αφοί Ζωγράφου ΟΕ’’, συνεχίζει και επεκτείνει τις επενδύσεις ευχαριστώντας τους πρώτους πελάτες από την ευρύτερη περιοχή της πρώην Κοινότητας Μαδύτου (Μαδύτου, Απολλωνίας, Μελισουργού, Μικρής Βόλβης, Βαμβακιάς, Ρεντίνας και Μοδίου), αλλά και τους νέους της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Βόλβης.
Οι νέες εγκαταστάσεις μας, είναι στα Βρασνά Θεσσαλονίκης, στο ύψος της ΠΕΟ Θεσσαλονίκης Καβάλας, 500 μέτρα πριν από το LIDL.